Select Page

Voor uw horecabedrijf of feesten kunt u ook bij ons terecht… via SuperKoerier.

SuperKoerier is de grote broer van TokoKoerier. Het assortiment van SuperKoerier is praktisch identiek aan die van TokoKoerier, met het subtiele verschil dat SuperKoerier de supersnelle levering op zich neemt van zowel food- en non-foodproducten aan klanten die net iets meer nodig hebben dan een normaal huishouden.

Let op: Alle producten op deze website kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. Voor bezorging van tokoproducten op dezelfde dag dient uw bestelling voor 17:00 uur binnen te zijn, maar AAA Supermarkt producten kunnen tot 20:30 uur besteld worden voor zelfde-dag levering – tot 24:00 uur. Lees hier meer over de bezorgtijden

Denk aan de broodjeszaak om de hoek, de toko of café in de buurt, maar ook de cateraar van uw feestje, of u zelf voor uw grote verjaardagsfeest. SuperKoerier is geen groothandel; het is een online winkel waar iedereen supergoedkoop kan inkopen op “stukniveau” i.p.v per doos, tree of pallet. Dankzij ons geniale (ja, we zijn soms onbescheiden) geautomatiseerde en geoptimaliseerde systemen besparen wij veel geld, tijd en moeite waardoor wij de producten supersnel en supergoedkoop kunnen leveren aan de klanten. Wij hebben deze methode niet zelf ontwikkeld, maar hebben het wel tot een kunst verheven.

De website SuperKoerier.nl verwijst door naar TokoKoerier.nl vanwege het simpele feit dat TokoKoerier een groter assortiment heeft waarin het assortiment van SuperKoerier verwerkt is. Uw bestelling geschiedt dus via het platform van TokoKoerier.nl onder dezelfde (algemene) voorwaarden.

SuperKoerier is er dus voor “groot inkoop” en niet voor de groothandel (alhoewel wij veel producten goedkoper aanbieden). Dus ook particulieren kunnen bij ons bestellen (voor uw feesten, bruiloften en speciale gelegenheden) – zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel.